tirsdag den 19. august 2008

Blog candy

Fru Hansen's kælder holder 2 års fødselsdag. Det sker på lørdag. I den anledning udloddes to sæt blog candy med en masse forskellige stempel motiver, Prima blomster, Madikken stempel og et Magnolia stempel. Det du skal gøre for at deltage er, at kopiere og linke dette indlæg på din blog samt kommentere i indlægget på Fru Hansens scrap. Blandt alle kommentarerne, trækkes der lod i butikken lørdag inden lukketid. Sidste frist for kommentarer er lørdag inden kl. 12 middag.
Super lække blog candy.

søndag den 17. august 2008

En Award


Jeg har modtaget denne award fra Raziel, mange tak for den. Nu er reglerne så sådan at jeg skal finde 5 andre personer som opfylder kravene:

The Rules of this award are:

1. Only 5 people allowed.

2. 4 have to be dedicated followers of your blog

3. one has to be someone new or recently new to your blog and live in another part of the world.

4. you must link back to whoever gave you the award.

Det er en svær opgave, det kan godt være at I har modtaget denne award før men så er det fordi I har fortjent at få den endnu engang og som en tak for at I er så søde at kommentere på bloggen.
Charlie
Charlotte
Pia
Troll13
og endelig skal
Kludemutter også have en award, godt nok bor du ikke i den anden ende af verden, men i Jylland.
Håber at I vil tage godt imod denne award.

tirsdag den 12. august 2008

æske

Vi løser altid sudoku når vi er på campingferie, så istedet for at alle de udklippede sudokuopgaver ligger og roder rundt, har jeg lavet mig en æske.

Tallene på æsken har jeg give sugar coating, det volder mig godt nok noget besvær. Jeg har svært ved at få det til at hæfte ordentligt. Hvis der er nogle som kan komme med en god løsning på mit problem vil jeg blive glad.
Jeg har også lavet et "never ending card". Det er et kort som man kan blive ved med at lukke op, og nye sider kommer frem. Sjov idé.
Alle motiver og tekst er printet på computer, da jeg ikke har ret mange små stempler. Så det krævede lidt planlægning og udregning, da der er printet på både for og bagside af arkene. Men jeg er rimelig tilfreds med resultatet. Hvordan kortet virker kan ses på en af mine foretrukne blogs iøjeblikket, Dawn's Stamping Thought. En blog med rigtig mange gode idéer.

søndag den 10. august 2008

Vi er blevet stolte bedsteforældre for 2. gang

Onsdag d. 6. august blev vi bedsteforældre for 2. gang, til en dejlig pige. Jeg har haft gang i symaskinen for at lave storesøster gave til Celine og hendes dukker. En ammepude og sækkestol, så Celines "babyer" kan have de samme ting som lillesøster Felicia.


De to dejlige piger blev jeg jo lige nød til at scrappe.

Jeg slog 2 fluer med et smæk, da jeg brugte ugen digiudfordring på scrapsisters.

I ugen løb har jeg også fået lavet 1 enkelt kort, det blev til endnu et spinner fodboldskort.

Tak fordi I kikkede forbi. Læg gerne med en kommentar, det er så hyggeligt.