tirsdag den 23. september 2008

endnu en blog candy

Denne gang hos en anden norsk pige Elina, hun laver mange forskellige ting som ikke er scrapbooking.

mandag den 22. september 2008

Endnu en blog candy

Denne gang på Line's kortmakeri. Line fejre 1000 besøg på hendes blog med en flot blog candy. Kik lige på hendes blog, den er fantastisk.

lørdag den 20. september 2008

minialbum mm.

Jeg har lavet mig et lille "prale"album som lige kan ligge i tasken, hvis nu nogle skulle spørge, om hvad der er sket i vores familie i 2008. Det eneste minus ved sådan et lille album, er at der næsten skal følge en lup med, hvis det skal være muligt at se detaljer på billederne, men pyt! Det er blevet meget godt, hvis jeg da selv skal sige det. Her er jo sket en hel del bare indtil nu i 2008, USA tur, bryllup og familieforøgelse.


Jeg har også lavet nogle flere kort

Kortet med bilen er et spinnerkort, dvs. bilen snurrer rundt når kortet vippes.

Tak fordi du kikkede indenfor, læg gerne en besked,det er så hyggeligt. Håber at vi ses igen!

søndag den 14. september 2008

Blog candy

Så hvis du ikke allerede kender Charlottes blog så vil jeg opfordre dig til at kigge forbi.... Den er altid et besøg værd. Hun afholder en lille blogcandy i anledningen af 40.000 besøgende på hendes blog.

Nu truer hverdagen igen

Nu er vores sommerferie forbi. Vi har været en tur med campingvognen, først 8-9 dage i Frankrig. Vi var i Lyon


(Et af de fantastiske malede huse)


og Paris.

I Paris fandt jeg Le Temple Du scrap. En scrapbutik, som Charlie havde givet mig adressen på, butikken så meget lille ud udefra, men når vi så kom ind nærmest voksede den, med det ene rum efter det andet, med masser af scrap. Der blev jeg lige nød til at købe en Bind it all maskine med div. 2o-30 % rabat. Efter et par dage i byen kørte vi til Düsseldorf, for at gå på campingmesse. Så vendte vi næsen nordpå via et lille smut i Holland, skulle lige se om vi kunne finde nogle scrapbutikker. Fandt en i Elst (i nærheden af Arnheim), Do-it creatief, her fik jeg også soldet lidt.Vejret var meget dårligt i Holland, så vi kørte retur til Tyskland. Onsdag var vi hjemme igenefter en dejlig ferie med gode cykelture og dejlig afslapning.

Jeg har fået strikket en del på mit lækre Christel Seyfarth's fuglesjal, det er lidt svært at se på billedet at det skal blive til et sjal, da det bliver strikket rundt, for til sidst at blive klippet op og monteret med en kant.

(billedet fra opskriften)

De sidste par dage er gået med at få tømt campingvognen, vasket tøj, ryddet op og passe/besøge børnebørn. Celine er desværre rigtig syg med høj feber, så vi har passet Felicia, da de blev nød til at tage til vagtlægen både fredag og lørdag. Så jeg håber, at Celine snart får det bedre.
Celine

Felicia

I dag har jeg fået lavet en header til bloggen, (jeg går direkte fra forår til efterår). I morgen er det så hverdag igen, jeg glæder mig til at se alle børnene.