tirsdag den 25. marts 2008

Cyper crop

I lørdags deltog jeg i cyper crop på The Scrap Cat. Jeg lavede et digitalt LO til udfordring nr. 1, som var et blind scraplift. Det havde jeg aldrig prøvet før, men det var super sjovt. Her er mit bud:

Du kan se hvordan det oprindelig LO ser ud, her på TSC.
Jeg lavede et bidrag til udfordring 4. Påskekort.

En lille æske som fik øre, ansigt og hale. Skabelon til æsken er her:

Denne udfordring vandt jeg, ved lodtrækning. Præmien er stempeltryk, så nu glæder jeg mig til at se hvilke det er. Men de vil helt sikkert blive brugt, nok til nogle af alle de kort jeg laver.

Den næste udfordring jeg lavede var nr. 5: Print dit eget baggrundspapir. Her valgte jeg at bruge noget papir som Celine havde printet. Det blev til et LO i format 12x6:

Den sidste udfordring var nr. 7: Budget scrap, som gik ud på at kun at bruge rester eller noget som havde ligget meget længe. Her lavede jeg også et LO i format 12x6:

Billedet er fra vores ferie i 2005.
Det var en rigtig dejlig dag med mange gode udfordringer. Det eneste minus ved sådan en dag er oprydningen bagefter. Det var nemlig ligefør at jeg skulle have bragt en efterlysning om hvor jeg selv var henne:

Resten af påsken er gået med at jeg er igang med at male motiver på væggene i legeværelset, men det tager sin tid. Resultatet må i vente med. Og så holdt vi påskefrokost for familien i går. Celine malede æg til frokosten

Og på påskebordet ventede en påskehare på Celine

En tradition fra drengene var små, de fik altid en bagt påskehare. Så da de så den, var det første de begge sagde: Hov! Hvor er vores??? Vi havde en rigtig hyggelig dag, "Olderne" var også med. 4 generationer.

5 kommentarer:

rnielsen79 sagde ...

Det harekort er bare så sødt. Men jeg er også vild med begge dine 6x12 LO's. Dine stempeltryk er afsendt i dag. Jeg håber du kan bruge dem. Der er i hverft fald mange forskellige :-)

Linda sagde ...

Hvor er de flotte alle de ting du har lavet. Jeg er er vild med dit digi LO

piabau sagde ...

Hvor er det flotte ting du har fået lavet, flot med den æske som påskehare og en lækker bagt påskehare

Anne Bente sagde ...

åhhh, så skønne loer, og det hare kort er bare sødt, det samme er haren nederst :)

Betina Olesen sagde ...

Det var en super dag til cybercrop, og jeg er altså total vild med dit LO til stempeludfordringen....genial ide...

Hygge fra Betina