søndag den 14. september 2008

Nu truer hverdagen igen

Nu er vores sommerferie forbi. Vi har været en tur med campingvognen, først 8-9 dage i Frankrig. Vi var i Lyon


(Et af de fantastiske malede huse)


og Paris.

I Paris fandt jeg Le Temple Du scrap. En scrapbutik, som Charlie havde givet mig adressen på, butikken så meget lille ud udefra, men når vi så kom ind nærmest voksede den, med det ene rum efter det andet, med masser af scrap. Der blev jeg lige nød til at købe en Bind it all maskine med div. 2o-30 % rabat. Efter et par dage i byen kørte vi til Düsseldorf, for at gå på campingmesse. Så vendte vi næsen nordpå via et lille smut i Holland, skulle lige se om vi kunne finde nogle scrapbutikker. Fandt en i Elst (i nærheden af Arnheim), Do-it creatief, her fik jeg også soldet lidt.Vejret var meget dårligt i Holland, så vi kørte retur til Tyskland. Onsdag var vi hjemme igenefter en dejlig ferie med gode cykelture og dejlig afslapning.

Jeg har fået strikket en del på mit lækre Christel Seyfarth's fuglesjal, det er lidt svært at se på billedet at det skal blive til et sjal, da det bliver strikket rundt, for til sidst at blive klippet op og monteret med en kant.

(billedet fra opskriften)

De sidste par dage er gået med at få tømt campingvognen, vasket tøj, ryddet op og passe/besøge børnebørn. Celine er desværre rigtig syg med høj feber, så vi har passet Felicia, da de blev nød til at tage til vagtlægen både fredag og lørdag. Så jeg håber, at Celine snart får det bedre.
Celine

Felicia

I dag har jeg fået lavet en header til bloggen, (jeg går direkte fra forår til efterår). I morgen er det så hverdag igen, jeg glæder mig til at se alle børnene.

4 kommentarer:

Jette / ma11edina sagde ...

Det lyder jo til at have været en dejlig og aktiv ferie, trods blandet vejr ;-). Ih, det ser altså lækkert ud, sjalet!! Håber snart Celine er frisk igen, det er aldrig rart, når de er så syge og sløje :-(

Charlie sagde ...

UHA det ser fint ud det sjal. Glad for at du kunne bruge adressen - jeg var selv glad for at finde butikken og imponeret over deres udvalg. Jeg soldede et QK julealfabet (Merry and Bright) med 40% da jeg var der.

Christina / LaChris sagde ...

Ihhh, Le Temple du scrap...der har jeg også været :O) Jep, en skøn butik og med masser af dejlige scrapsager !!!

Margit sagde ...

Flotte kort du har lavet... og anderledes. Det ser godt ud.

Sikken et fedt sjal... hvor har du opskriften fra? Er det garnet som danner mønsteret, fordi det har forskellig farve??? 8O)
Det kunne jeg godt tænke mig at strikke... har du evt. en forhandleradresse??