mandag den 6. oktober 2008

Hjemme igen

foto:Frank Andersen

Så er hverdagen startet igen. Efter en uge i den svenske natur. Vi var hele familien i et lille hus på 35 m2. 8 voksne og 2 børn i alderen fra 81 - 2 mdr.. Oldefar og oldemor havde inviteret alle til at besøge dem, og havde vist ikke regnet med at alle ville komme hele uge, men alle mødte talstærkt op. Så vi fik en rigtig hyggelig uge på trods af at Celine stadig var syg, med mange smerter og ikke selv kunne gå. Vi fik gået, cyklet og kørt ture. Da vi igennem mange år har været sammen sted og ikke set levende elge i skovene, tog vi på elgsafari i en ny park. Her så vi både elge og bisonokser på meget nær hold.

Nu er hverdagen som sagt startet igen og Celine har fået nyt medicin så hun er istand til at bevæge sig uden smerter. Nu venter vi bare på at lægerne kan finde ud af hvad hun fejler.

2 kommentarer:

Charlotte Ravn sagde ...

Hvor lyder det bare hyggeligt med sådan en uge i Sverige hele familien! Men ikke så rart at hun er syg den lille!

Christina / LaChris sagde ...

Skønne fotos...MÅ bare til Sverige..ja, jeg har kun været der på en sejltur til Helsingborg engang da jeg var 6 år..tsk tsk.
Kan se at det var tilbage midt i sept. at du skrev at Celine var sløj/syg...det er sørme da lang tid det har stået på så ! Håber at lægerne snart kan komme med en diagnose og behandling. God bedring med hende. Mange tanker fra mig.