søndag den 9. januar 2011

Vinterferie

Vi er lige vendt tilbage fra en dejlig afslapningsferie. Sidste søndag pakkede vi "sommerhuset" og drog mod Jylland. Vi var på familiebesøg mandag aften og resten af ugen kørte vi langs vestkysten og endte i Aalborg. Her brugte vi hele torsdagen med at gå rundt i byen dejlig by dog kunne vi godt have brugt lidt mere varme.

Fredag vendte vi igen næsen mod Sjælland, hvor vi var heldige at blive inviteret til middag hos Karina og Marck. Hvor var Ronja dog vokset,vores yngste barnebarn, hun er nu godt 1 mdr.


Nu har vaskemaskinen kørt den sidste tur, og meget af tøjet er allerede på plads i skuffer og skabe, rugbrødet er bagt, så børnene kan få mad i morgen

og vi er igen blevet "inviteret", ringede selv og spurgte om de var hjemme, på middag, denne gang hos Birgitte og Frank, glæder mig til at se pigerne, vi har ikke set dem siden jul.

Så nu venter der en ny arbejdsuge fra i morgen. Det blir vist hårdt!!!! men også dejligt se se børnene igen.

2 kommentarer:

Trine sagde ...

Sikke et fedt lay out. Det er rigtigt smart, den måde du har sat stedsbetegnelser på billederne. Viser også meget om vinteren i Danmark ... på godt og ondt. For jeg synes det er nogle meget flotte billeder du har taget.

Når jeg bevæger mig ud er det med fre for liv og lemmer og det er enten noget pløre eller spejlglat at køre rundt. Men her ser det helt ... tilforladeligt ud! ;-)

Karina Beck sagde ...

Wauw, et flot vinter layout! Jeg er vild med farven og flot med så mange billeder. Smukt!