lørdag den 23. april 2011

Påskekage

I de sidste på dage har jeg forsøgt mig ud i konditorkunsten. Vores yngste barnebarn skal snart døbes og jeg er blevet spurgt om jeg vil lave en dåbskage til festen. Jeg har ikke før lavet dekorerede kager, så nu har jeg været i "træningslejr". Her er mit første forsøg.


Selve kager er en chokolade mudcake, men jeg har lavet den glutenfri det var jeg spændt på om det var muligt, det var det. Da den var nybagt smuldrede den helt forfærdelig der var ingen samling på kagen, men efter en dag i køleskabet, blev den rigtig konfektagtig og ret fast. Jeg har lagt den sammen med Blomsterberg's blåbær/hvid chokolade creme. Smurt den op med Italian Merinque Buttercream (IMBC) tilsat hvid chokolade og Amaretto mandellikør.


Den smagte vidunderligt.

Rigtig god påske til alle.

2 kommentarer:

Karina Beck sagde ...

Den ser supergodt ud. Jeg vil se frem til at se dåbskagen.

Michelle sagde ...

Den blev da superfin. Du må huske at flashe et billede af den endelige dåbskage til den tid.