søndag den 2. december 2007

2. december 2007Idag er den første julegæst flyttet ind, men iår har han sat sig lige inden for døren, så jeg tror at han venter på noget eller nogen!!!(Nissefar lavede jeg for 2 år siden)

3 kommentarer:

Betina Olesen sagde ...

Hvor er ham nissefar bare dejlig, og sjovt at han sidder lige indefor døren og holder øje med dem der går ud og ind. Er det en strømpenisse, kan ikke lige se det?

Hygge fra Betina

Charlotte Ravn sagde ...

Hvor er han bare skøn ham nisse far! uh jeg havde også planer om at lave strømpe nisser engang, men så holdt scrapbooking sit indtog her i huset, så det bliver vist ikke til noget hihi.

Christina / LaChris sagde ...

Hej Mutte / Lise...bare det ikke er mutte Lise :O) Meeeeen, sådan virker du ikke ! Jeg er bare helt vild med det flotte kort du har lavet til din svigerdatter ! Det er helt genialt og utrolig smukt med den guldsmed på forsiden. Det ser ud til at ha været et festligt gilde...flot med de uniformer.
Tak for dit ønske om god bedring...jeg har det faktisk bedre nu....men det har det jo tit med komme igen i løbet af natten, sådan noget feber. Håber, at jeg trods evt. dårligdom, kan få lavet bare en lille bitte smule scrap i morgen...nu da man alligevel er hjemme, ik :O)