søndag den 23. december 2007

23. december 2007

Her er nissefætter med baby.
Vi havde en rigtig dejlig hyggelig "juleaften" i går. Vi startede med at spille "det nye pakkespil" et kortspil hvor man bytter pladser og gaver. Det var rigtig sjovt, selv vores barnebarn på næsten 3 år, kunne være med, hun forstod godt at hun nok til sidst ville få nogle gaver. Derefter lavede vi middagsmad sammen, krondyrfilet på Weberen, og dejlig varm bønnesalat, hvide og honningbrunede kartofler. Tilsidst fik vi ris a la mande med mandelgave. Vi dansede om juletræet med lidt julesange valgt af Celine så vi fik sunget, På loftet sidder nissen, Højt for træet, Lille Lise fik en hue rød (den skulle også lige synges om træet) og til sidst Nu er det jul igen med vil løb om træet. Så var det tid til pakkerne, Celine uddelte og hjalp med udpakningen. Celine fik et legetelt som hun havde ønsket sig, og jeg fik en sammenklaplig sigte, som straks blev brugt som hat.

Håber at I alle må få en hyggelig lillejuleaften, vi skal bare slappe af og lade op til julenaften og julefrokosterne.

4 kommentarer:

piabau sagde ...

Det lyder som en rigtig hyggelig aften. Vi skal holde "juleaften" i aften med vores datter, svigersøn og børnebørn. Vi skal også spille om pakker det hygger alle sig med. En glædelig jul til dig og din familie

Charlotte Ravn sagde ...

Det lyder som om i har haft en rigtig hyggelig aften og sikke en fiks lille hat Celine har fået sig der lol. Det har været hyggelig at følge med her på din blog i december og jeg kigger helt sikkert forbi igen, når der kommer nyt!

Charlie sagde ...

I den alder er alle pakker jo stadig spændende. Tak for rare og hyggelige indlæg i december. Jeg kigger forbi i det nye år også i ny og næ.

Glædelig lillejuleaften.

Jannet sagde ...

Hun er skøn den lille celine.
Dig og din familie ønskes en glædelig jul