søndag den 14. december 2008

11. - 14. december, Berlin
Der har været stille på bloggen fordi vi pakkede campingvognen onsdag aften og kørte afsted torsdag morgen kl. 6 mod Berlin. Vi ankom til en campingplads ca 20 km fra Berlin centrum, kl. 16.30. Det var bulder mørkt, så det var spændende hvordan her så ud. Fredag morgen blev vi mødt af denne udsigt da vi kikkede ud af vinduet.

Der var kommet 2 cm sne i løbet af natten, smukt så det ud. Fredag og lørdag var vi rundt på mange forskellige julemarkeder i Berlin, jeg tror det blev til omkring 15 stk. Der var "millioner" af mennesker, så ind imellem var det meget svært overhoved at se boderne. Men det er jo bare en charme mere. Så da vi fandt vores senge lørdag aften var vi kun brystbilleder. Her til formiddag pakkede vi sammen og kørte hjemad igen. Vi var hjemme kl. 20.30 og nu er campingvognen tømt og vi er klar til at fortsætte julehyggen efter nogle dejlige feriedage.

5 kommentarer:

Pia sagde ...

Smukke billeder fra en flot pyntet by, vi var i Berlin sidste jul og besøgte også rigtig mange markeder, rigtig hyggeligt, flot udsigt fra campingpladsen..

Anne Bente sagde ...

åhh..... hvor ser det dof bare rigtig smuk ud.

Margit sagde ...

Det ser godt nok rigtig hyggeligt og julet ud. Fed udsigt med sne fra campingpladsen.
God dag til dig.

madamtridse sagde ...

Det var da et skønt vinterlandskab at vågne op til. Så kan det da ikke blive mere julet. Flotte billeder fra Berlin. Det er bare så hyggeligt med alt det julelys i gaderne. Jeg var der sidste år. :)
Du må forsat ha' en dejlig
15.december aften

Thanni sagde ...

Det ser super skønt ud..både landskabet og byen :)..og skønt med sådan et par feriedage midt i juleræset :)