torsdag den 4. december 2008

4. december, en lille nisse rejste


I går blev jeg færdig med en ny strømpenisse.
Så hun skulle lige hilse på husets andre nisser inden hun rejste sydover. Så i dag er hun flyttet til Store Ladager, hvor hendes kommende nissemand bor. Jeg håber at hun blive en glad nissekone, der ude på landet hos min søn og svigerdatter.
Og så et svar til LaChris
Jeg vil prøve at forklare, hvordan jeg laver min blogheader. Jeg laver først et digitalt "LO" i Adobe photoshop CS3 i 800 x 300 pixel. Gemmer det i et jepg format. Derefter oploader jeg billedet efter instrukserne under layout og konfigurer hoved. Er dette til at forstå ellers må jeg prøve at forklare det yderligere.
God aften til jer alle


9 kommentarer:

Charlie sagde ...

Sikke nogle fine nisser der kommer til verden hjemme hos dig - og dine små hjælpenisser ser også søde og meget interesserede ud.

LaChris sagde ...

hi hi nogle rigtig søde nisser du har lavet...og en sød lille, romantisk historie der fulgte med. Får vi brylluppet i Ladager at se mon? Tak for header-instruktionen..jeg må jo prøve at give mig i kast med det :O) På gensyn i morgen.

madamtridse sagde ...

Ih hvor er hun dog skøn. Jeg er sikke på at hun nok skal blive lykkelig i sit nye hjem. Hvis ikke så ku' hun prøve at flytte på visit hos mig :)
Jeg kan se at hun er blevet sendt godt af sted med lidt hjælp fra de små nisser. :)
Forsat god 4.december

Anne Bente sagde ...

åhhh, hvor er de dog søde de strømpe nisser du laver, jeg er total vild med strømpenisser, kan slet ikke få nok af dem, med deres forskellige udtryk

Betina Olesen sagde ...

Hvor er de bare søde de strømpenisser.... nuttede er de...
Det er altså sådan et filurent udtryk på strømpenisser synes jeg, man kan kun holde af dem ;-)

Hygge fra Betina

Margit sagde ...

Nøøøjjj... sikke nogle fine nisser... det er mig en GÅDE, hvordan man kan "forme" de fantastiske forskellige ansigter =0)
Men sådan er vi jo hver i sær "eksperter" på hver vores felt... heldigvis ;-)
Ses i morgen.

Thanni sagde ...

De er simpelthen bare skønne dine strømpenisser - håber da hun får det godt den bette nissemor når hun sådan rejser hjemmefra ;)

Susanne sagde ...

Hold da op nogle dejlige nisser du har lavet.
Tak for opskriften til et nyt Blogheader.

Karina sagde ...

Super flotte nisser du laver. Skønne ansigtsudtryk de har.