lørdag den 10. oktober 2009

3. uges bidrag i Kortmester 2009

Opgaverne i uge 3 var også rigtig gode.

Opgave 1: Lav et kort efter skitsen i blå og hvide farver


Jeg valgte at lave et plastic bag double slider kort. dvs. når man trækker i båndet foroven kommer det et kort ud både foroven og fornede.

Opgave 2: Lav et kort med hjemmelavet mønsterpapir. Jeg valgte at lave et rigtig efterårskort. Baggrundspapiret er akvarel papir duppet med Distress ink, drysset med salt for at få et flammet udseende. Det ternedepapir er også duppet med Distress ink, sprayet vådt og krøllet sammen og glatte ud efter tørring. Bladene er rigtige blade som er tørret og græskaret er lavet af 3 elipser og stilken er skåret på Robo'en. Stemplet er fra Magnolia.

Den sidste opgave i uge 3 lød: Brug reklamen fra Convention som inspiration til et kort. Jeg lod mig inspirere af de mange swirls. Det blev til et rigtig tøsekort i pink og lyserøde farver. Den runde matte og swirls er skåret på robo'en.
1 kommentar:

Charlie sagde ...

Hej du beklager jeg ikke har været forbi for nyligt - men UHA vi har jo så travlt med den konkurrence ikke. FINE kort - jeg skal have lært at lave det der kort hvor noget kommer ud både foroven og forneden. Dit blå kort er så fint.