lørdag den 4. december 2010

4. december

Jeg har startet dagen med at få lavet en header, nu hvor sneen ligger tykt udenfor og julen nærmer sig. Men jeg må nok se at komme igang med at sætte væv op i vores gang så den snart kan blive færdig. Rigtig god lørdag til alle, og tak for jeres kommentarer, det er så dejligt at I har lyst til at komme forbi.

6 kommentarer:

Betina Olesen sagde ...

Sød og julet header... den del af blogning har jeg bare slet ikke fattet endnu... LOL

lyder til at der er dømt arbejdslørdag... det er der også her, men i mere afslappet form af vasketøj, oppyntning, og oprydning etc.

Raziel sagde ...

Super fin header. Dejlig julet :)

Anne Thormose sagde ...

Flot ny header, du har fået lavet - dejlig julet. Jeg får nok aldrig skiftet min, for jeg kan ikke huske hvordan.... ?! ;o)

Charlotte Ravn sagde ...

Sikke en fin header!
God 2. søndag i advendt til dig!

lam sagde ...

skøn jule header. Her har sneen dalet hele dagen. Glædelig 2.søndag i advent

Dorit sagde ...

Hej Mutte, du spørger hvad jeg har givet for min Nook pakke: denne har jeg givet 195 kr. for inkl. forsendelse. Der er 18 dobbeltsidige papirer, et 30 x 30 ark chipboard, 3 ark alfabeter, en pk. chipboard snefnug og en pose med mange journalingark, så var der også en snor, som jeg ikke har med på billedet. Alt i alt synes jeg man får meget for pengene. Den forrige pakke kostede 188 kr., altså omkring 200 kr. inkl. forsendelse. Velkomstpakken kostede 248 kr. men der var også 3 poser med lækkert scrap og det var inkl. betaling for 1 års medlemsskab.
Ellers fin blog du har, smider dig lige på som en af mine foretrukne !
God aften, hilsen Dorit